icon/category/overnachten

Pauchalangebot

Roermond - Cultuur en natuur

Arrangement bestaande uit een ontvangst in een Roermonds B&B met koffie of thee en echte Limburgse vlaai. Vervolgens een kanotocht op de Maasplassen en een overnachting met uitgebreid ontbijt.
Samen met “Natuurlijk Asselt” biedt B&B “Aan ’t Wilhelminaplein” arrangement...
Samen met “Natuurlijk Asselt” biedt B&B “Aan ’t Wilhelminaplein” arrangementen aan met “waterwandelingen”: mooie en interessante kanotochten.

Geniet van de vele mogelijkheden, die Roermond te bieden heeft (shoppen, cultuur snuiven, ….), van de hartelijke ontvangst en de overnachting in een fraai herenhuis, van het uitgebreide ontbijt en leer vervolgens Roermond (omgeving) van een totaal andere en verrassende kant kennen: per kano.

Inbegrepen
- ontvangst in de B&B met koffie of thee met echte Limburgse vlaai
- kanotocht
- overnachting
- uitgebreid ontbijt

Prijs per persoon:
- 75,- Euro bij 4 personen
- 65,- Euro bij 5 personen
- 60,- Euro bij 6 personen
Een extra nacht in combinatie met de workshop kost 35,- Euro per persoon.

Beschrijvingen verschillende mogelijkheden kanotocht:
De natuurbelevings-ervaring van kanovaren is te vergelijken met wandelen of fietsen, alleen ziet alles er vanaf het water net iets anders uit, zo bevinden de meeste dieren op de oever zich op ooghoogte en lijkt de onderwaterflora wel een oerwoud waar u overheen zweeft.
De morgentocht start wanneer het nog rustig en koel is. Tijdens een middagtocht zijn er, vooral tijdens zomerweekenden, meer andere water recreanten.
Ochtendneveltocht: Dit is een kanotocht voor vroege vogels. Een zonsopgang vanaf het water meemaken is een belevenis. Met een beetje geluk zijn er ochtendnevels en heeft het landschap een mysterieuze sfeer.
Avondspiegeltocht: Ook een zonsondergang vanuit de kano is een prachtige ervaring. Het water weerspiegelt de rode gloed vanaf de horizon tot aan het groepje kanovaarders. Niets is meer rustgevend dan op een windstille zomeravond, met een bootje door het rimpelloze wateroppervlak te glijden.
Vollemaans-tocht: Het varen bij maanlicht is zeer speciaal. Lucht, water, land, alles ziet er ander uit dan overdag. De kleuren zijn mysterieus en de vormen vaag. De kano's veroorzaken glinsterende rimpelingen op het gladde wateroppervlak. Bij onbewolkt weer lijk je te zweven tussen de onmetelijkheid van de sterrenhemel en de diepte van het water.

U kunt dit Magisch arrangement reserveren bij:
B&B “Aan ’t Wilhelminaplein”
0475-300281
www.bb-roermond.nl

Wilt u weten welke Magische arrangementen nog meer te boeken zijn in Midden- Limburg, kijk dan op magisch Limburg
Lees verder

Kontakt und standort

Wilhelminaplein 13
6041 CE
ROERMOND