Flyboarden Limburg

Altijd al eens willen flyboarden? Kom dan naar Noord- en Midden-Limburg! Hier beleef je je ideale dagje uit aan de Maasplassen in Limburg. Het is het grootste watersportgebied van Nederland en je kunt er diverse extreme watersporten beoefenen.

Op deze pagina vind je meer informatie over deze sporten. Geniet bijvoorbeeld van een dagje flyboarden in Limburg. Een extreme watersport is nog nooit zo leuk geweest!

De Maasplassen

Maasplassen Roermond

De Maasplassen in Roermond heeft een oppervlakte van maar liefst 3000 hectare. Het bestaat uit kleine en grote plassen en biedt zowel voor jong als voor oud genoeg activiteiten. In de zomer geniet je er onder andere van gezellige dagstranden en hippe beachclubs.

Kom een dagje flyboarden in Limburg aan de Maasplassen en geniet tevens van de prachtige natuur die het te bieden heeft. Samen met vrienden of familie is het de ideale locatie voor een sportief dagje uit in Limburg. Heb je een eigen boot? Je kunt hiermee op de Maasplassen terecht en een gezellig dagje gaan varen. Bekijk hier een overzicht met verschillende vaarroutes

 

Flyboarden in Noord- en Midden-Limburg

Geniet van de mooie natuur en gezellige sfeer en kom flyboarden in Limburg. Flyboarden geeft je een echte adrenalinekick. Je staat op een board dat wordt aangedreven door waterstralen waardoor je een sensationele vlucht boven het water maakt. Zorg ervoor dat je de techniek onder de knie krijgt en maak de meest vette trucs!

Wil je liever een andere sport beoefenen of gewoon genieten van een rustig dagje aan het water? Ook dat is mogelijk bij de Maasplassen in Noord- en Midden-Limburg. Reserveer direct online via onze website en beleef het ultieme dagje uit met vrienden of familie aan de in Limburg!