Liberation Route Europe (Virtual Reality) App

Liberation Route Europe App

Onderweg alle informatie van de Liberation Route Europe op je smartphone? Download dan de Liberation Route Europe app! De app is beschikbaar voor iPhone en Android en biedt direct toegang tot verhaallijnen, bezienswaardigheden, historische gebeurtenissen, biografieën en nog veel meer, inclusief historische foto’s, ingesproken verhalen en filmpjes.

Ben je onderweg en wil je de precieze locatie van een historische gebeurtenis of museum weten, kijk dan op de kaart en laat je door de navigatiefunctie naar de plaats van bestemming brengen.

Met de offline downloadfunctie van de app kun je informatie opslaan voordat je op pad gaat. Download de informatie naar je telefoon, zodat je je eenmaal ter plaatse geen zorgen hoeft te maken over ontvangst. Met de Liberation Route Europe app heb je alle informatie die je in de offline modus hebt opgeslagen direct binnen handbereik.

Virtual Reality App Liberation Route Europe

Download de Virtual Reality app van de Liberation Route in Limburg

Je installeert de app op je smartphone. Bij alle VVV kantoren in Limburg en diverse VVV agentschappen in Limburg kun je een gratis VR-bril ophalen, waar je jouw smartphone in kunt schuiven. Je beleeft dan in 3-D de route die de geallieerden in Limburg hebben genomen ten tijde van de bevrijding.