icon/category/overnachten

Bed and Breakfast/Pension

Bed and Breakfast Roermond/Venlo e.o. : Het Raadhuys

Bed & Breakfast: Het Raadhuys te Kessel, tussen Roermond en Venlo, biedt de unieke combinatie van de luxe en bijzonderheid van een kleinschalig design hotel met de charme en gastvrijheid van een B&B. Een "adults only" accommodatie waar je kunt genieten van luxe, rust en bijzonderheid. Elke designkamer heeft zijn eigen stijl en is geschikt voor twee personen.
Een design B&B waarbij de historie van het pand en zijn typische kenmerken o...
Een design B&B waarbij de historie van het pand en zijn typische kenmerken op inspiratievolle wijze zijn verweven in gekozen stijl en inrichting. Je slaapt comfortabel in een twee persoons Auping bed. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van onze livings en terrastuin met uitzicht op de Maas. In het souterrain bevindt zich de fietsenstalling met e-bike oplaadpunten.

Het Raadhuys is gelegen aan de Maas en gevestigd in het voormalige gemeentehuis van Kessel. Een dorp waar het goed toeven is. Je vindt er diverse terrasjes met uitzicht op de Maas, leuke restaurants, Kasteel De Keverberg en vele historische plekjes. Ook biedt de regio tal van mogelijkheden. Ontdek het zelf.

Marij & Theo Peeters
Het Raadhuys
Your stay of life 
Lees verder

Contact en locatie

Markt
5995 BB
KESSEL LB

Wanneer zijn we geopend

Altijd open
Toelichting: Geen incheck op zondag wel uitcheck.