icon/category/overnachten

Hotel

Bed en Breakfast: Bed & Botram Bie Os

Winnaar Nederlandse Bed & Breakfastprijs 2019! Pronkkamer B&B Bed & Botram Bie Os in het Witte Stadje Thorn. Karakteristiek familiepand. Vier 2-persoonskamers, elk eigen sfeer, complete badkamer. Verrassende ontbijtkamer, beschutte tuin. Er is een aparte opgang , kamers op de 1e verdieping zijn gevestigd aan een royale overloop. De ontbijttijden zullen met de gasten persoonlijk afgestemd worden.

Sportieve, culturele, muzikale en/of Bourgondische interesse? Of gewoon even nik...

Sportieve, culturele, muzikale en/of Bourgondische interesse? Of gewoon even niks? Welkom "Bie Os" !!!

Vier tweepersoonskamers inclusief badkamers, smaakvol en elk met een eigen sfeer, welke u niet snel zult vergeten. Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in een verrassende ontbijtkamer. Plannen maken voor de volgende dag in de beschutte tuin.

Net als Thorn ligt ook onze Bed and Breakfast direct aan fiets- en wandelroutes (knooppunt 21, 53 en 33, LF-routes 5 en 7, Grensland- en Pelgrimspad). Voor Thornse wetenswaardigheden adviseren wij tijd te maken voor een bezoek aan 'Museum Het land van Thorn' en de 'Abdijkerk'.

Ook de watersporter, muziek- en culinaire liefhebber zal zeker niet teleurgesteld worden. Laat u verrassen door een cultuur- of winkeldag in Roermond, Weert, Maaseik(B) of de Maasdorpen van de Maasgouw. Van harte welkom !

Tip: verjaardag, jubileum, huwelijk(sdag) ,of 'even ertussenuit' ? Onze KADOBON! 

Lees verder

Contact en locatie

Hoogstraat 42
6017 AR
THORN

Wanneer zijn we geopend

Altijd open.