icon/category/overnachten

Bed and Breakfast/Pension

Bed en Breakfast Leudal

B&B Leudal gelegen in een landelijk gebied Midden in Limburg, met een riant uitzicht, grenzend aan het schitterende natuurgebied Het Leudal en De Beegderheide en op een steenworp afstand van winkelstad Roermond.
De B&B biedt drie ruime kamers met extra comfortabele faciliteiten met ontsp...

De B&B biedt drie ruime kamers met extra comfortabele faciliteiten met ontspanning en wellness. Bij Bed en Breakfast Leudal kunt u kiezen voor een ruime kamer met daarbij een sauna (infraroodcabine) of een kamer met whirlpool en stoomdouche.

Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes en allerlei outdoor activiteiten in de directe omgeving. Routekaarten en uitleg zijn gratis beschikbaar bij onze B&B. Het Maasplassengebied bij Roermond biedt uitstekende mogelijkheden voor watersport voor gevorderden, maar zeker ook voor beginners. Denk ook aan de goede naam van Roermond op het gebied van shoppen in het prachtige Designer Outlet Center en het Retailpark. Het historische stadscentrum van Roermond heeft veel te bieden aan mensen die houden van gezellig en sfeervol shoppen. Bed en Breakfast Leudal ligt ook ideaal voor een weekendje Roermond. Na een dagje Roermond kunt u bij B&B Leudal heerlijk overnachten en genieten van de wellness en ontspanningsmogelijkheden op onze kamers. En wilt u graag een kijkje nemen over de grens? U bent zó in België of Duitsland.


Lees verder

Contact en locatie

Napoleonsweg 5
6081 AA
HAELEN

Wanneer zijn we geopend

ma-zo: 07:00 - 22:00 uur