icon/category/overnachten

Bed and Breakfast/Pension

Bed en Breakfast Roermond e.o.: Chambre d'hotes Beesel

Deze B&B in de buurt van Roermond heeft een persoonlijke warme sfeer. Heeft biologisch eten in het vaandel staan. ( ontbijt lunch en diner) In de tuin met buitenzwembad en kunt u fijn vertoeven.
Een paar dagen verblijven in het gemoedelijke zuidelijke deel van het land, biol...
Een paar dagen verblijven in het gemoedelijke zuidelijke deel van het land, biologische eten en een kleinschalig hotel. Als u dit aanspreekt, dan is Chambre d’hôtes Beesel een goede keus. Deze kleinschalige Bed and Breakfast legt u in de watten met heerlijk biologisch eten en een persoonlijke, warme sfeer.

Chambre d’hôtes Beesel staat in het Limburgse Beesel, een rustig en authentiek kerkdorp met een gezellig marktplein. Beesel ligt in Midden-Limburg, tussen de Duitse grens en de rivier de Maas. Het uitgebreide ontbijt staat ‘s ochtends voor u klaar en is heerlijk. Voor een smakelijke biologische maaltijd kunt u gezellig aanschuiven bij de gastheer en gastvrouw. De patron spreidt fantastische kookkunsten tentoon in een eenvoudige, eerlijke en dagverse maaltijd. Zoveel mogelijk bereid met biologische, duurzame en fair trade producten. Behalve het ontbijt en diner zijn ook onze zeep, shampoo en de schoonmaakproducten overwegend biologisch en ecologisch.

Bij Chambre d’hôtes Beesel hoort een tuin met een buitenzwembad, terras en een tuinkamer. In de tuinkamer kan, als het goed weer is, ook worden gegeten. Of een gezellige barbecue gehouden. Fietsen kunnen bij de Chambre d’hôtes gestald worden. Voor elektrische fietsen en auto’s is er een oplaadpunt, zodat u groen en duurzaam door de Limburgse natuur kunt rijden.

Omgeving Beesel is een gezellig kerkdorp in Limburg met een sfeervol marktplein gelegen tussen de Duitse grens en de Maas. Beesel heeft maar liefst twee kasteeltjes, diverse kapelletjes en nog twee bijzondere molens. bereiken. Chambre d'hôtes Beesel is gevestigd in een natuurrijke omgeving tussen de Duitse grens en de Maas in. Wandelaars, fietsers, ruiters en watersporters kunnen hier hun hart ophalen. Fietsen zijn bij het hotel te huur. Beesel ligt vlak bij de A73 waardoor uitstapjes per auto gemakkelijk realiseerbaar zijn. Beesel ligt op 10 minuten rijden van de steden Venlo en Roermond. Beesel is vooral bekend door het Draaksteken, een openlucht schouwspel over de legende van Sint Joris en de Draak. Eens in de zeven jaar staat heel Beesel in het teken van deze oeroude strijd tussen goed en kwaad.


Lees verder

Contact en locatie

Hoogstraat 54
5954 AD
BEESEL