icon/category/overnachten

Bed and Breakfast/Pension

Bed en Breakfast Venray e.o.: B&B Spraelandhof

B&B Spraelandhof ligt aan de rand van Oostrum, vlak bij de A73, station Venray (2 km) en de evenementenhal (2.5 km) waar regelmatig beurzen gehouden worden. Spraelandhof is een mooie, gezellige en ongedwongen uitvalsbasis voor een of meerdere overnachtingen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor auto's en vrachtauto's.
Spraelandhof heeft 8 kamers beschikbaar voor B&B gasten. De kamers zijn gesc...
Spraelandhof heeft 8 kamers beschikbaar voor B&B gasten. De kamers zijn geschikt voor 1-persoons, 2-persoons en 3-persoons gebruik en bevinden zich op de 1e verdieping. Op de begane grond bevindt zich één 2-persoons kamer die geschikt is voor gasten met een beperking en heeft een aangepaste badkamer. Het gehele gebouw is rolstoeltoegankelijk.

Alle kamers zijn voorzien van aparte 1-persoons boxspring bedden van 90x210cm. Er is een flatscreen tv, een bureau en kledingopbergmogelijkheden. De kamers hebben de mogelijkheid om individueel de temperatuur te regelen. Iedere kamer heeft een eigen badkamer voorzien van wasbak, spiegel, toilet, inloopdouche. Het gehele gebouw heeft WIFI en dit kan gratis gebruikt worden. U kunt koffie/thee zetten op uw kamer en de kamer "Roos" heeft de beschikking over een kluisje. De bedden zijn opgemaakt en in de badkamer vindt u handdoeken, haarfohn, douchegel, shampoo en tandenborstel.

Verder mogen gasten gebruik maken van de benedenverdieping, d.w.z. de kleine tv kamer met boeken- en spellenkast, de grote woonkamer met open haard en de keuken. Hier mag onbeperkt koffie en thee gezet worden en er is een koelkast gevuld met fris, wijn en bier. Ook is er een mandje met snacks. U kunt ook gebruik maken van het overdekte terras waar evt. een haardvuur gestookt kan worden. Het gebouw is rookvrij en op het terras staan tuinsets met asbakken.

De ontbijt-tijd mag u zelf bepalen tot 10.00 uur 's ochtends. (evt. later in overleg)

Het ontbijt wordt aan tafel geserveerd met broodjes, diverse broodsoorten, vlees- en kaasbeleg, groenten, fruit en zoet (u moet onze ambachtelijke jams uit eigen dorp beslist proberen). Verder is er koffie, thee, melk, sinaasappelsap en voor de liefhebbers is er yoghurt met muesli of cornflakes. Wanneer u een dieet hebt, verneem ik dit graag bij de boeking, zodat ik hier rekening mee kan houden.
Lees verder

Contact en locatie

Spralandweg 5
5807 ER
OOSTRUM LB

Wanneer zijn we geopend

Altijd open.