icon/category/overnachten

Bed and Breakfast/Pension

Bed en Mikske

Welkom bij B & B "BED & MIKSKE" Weert. In Midden-Limburg ligt Weert, stad in het groen. B&B "Bed & Mikske", ligt in een rustige buurt op loopafstand van het centrum en NS-station van Weert.
De B & B betreft een vrijstaand woonhuis met tuin, terras en oprit. Bed &amp...

De B & B betreft een vrijstaand woonhuis met tuin, terras en oprit. Bed & Mikske heeft een sfeervolle ontbijtruimte, bij mooi weer kan ontbeten worden op het terras.

De stad Weert, "de Poort van Limburg", is omgeven door prachtige natuurgebieden. Niet voor niets is Weert onlangs ook uitgeroepen tot “Groenste regio van de wereld”. Op de grens van Belgisch en Nederlands Limburg en Noord Brabant ligt Kempen-Broek, een groot eigenzinnig landschap dat zich niet aan grenzen stoort.

Weert ligt op de grens van Limburg, Noord-Brabant en België. Duitsland ligt op een steenworp afstand. Thorn, Nationaal Park de Groote Peel, Maaseik, Maastricht en Eindhoven liggen binnen handbereik.

Weert is een levendige stad met veel activiteiten en een top-100-monument, de St. Martinuskerk. B&B Bed & Mikske wil de bezoekers aan de stad Weert graag laten meegenieten van zijn cultuur, tradities en folklore. Veel wandel-, mountainbike-, ruiter- en fietsroutes met knooppunten door de bossen zijn bij VVV Weert en ook bij B&B Bed & Mikske verkrijgbaar. Ook is Bed & Mikske aangesloten bij de VVV.

Tel. (vanuit buitenland) 0031 495 533218

Lees verder

Contact en locatie

St. Antoniusstraat 12
6001 BZ
WEERT

Wanneer zijn we geopend

Altijd open.