icon/category/kind_dagje_uit

Speeltuin

icon/category/gezin_dagje_uit

Zwembad

icon/category/kind_dagje_uit

Kinderfeestjes

BillyBird Park Drakenrijk

Een coronaproof dagje uit? Dat kan bij BillyBird Park Drakenrijk in Beesel. In verband met het coronavirus is het alleen mogelijk om online tickets te bestellen. Klik op de oranje knop.
Geniet je met je gezin van een lekker dagje uit. Kom pootjebaden, zandkastelen b...
Geniet je met je gezin van een lekker dagje uit. Kom pootjebaden, zandkastelen bouwen en spelen in de buiten speeltuin vol ‘echte’ draken. Heb je het warm en wil je afkoelen, dan neem je hier een verfrissende duik in het strandbad. Bij de nieuwe Beach Bar haal je een heerlijk gekoeld drankje en voor een smakelijk hapje ga je naar het terras met uitzicht op het strandbad. Op het strand is er voor de oudere jeugd van alles te doen. Zo is er een volleybalveld en voetbalveld.


Billybird Park Drakenrijk heeft een gloednieuwe attractie: AquafunPark. 
Het AquafunPark is een hindernisbaan op het water. De attractie kan gebruikt worden door kinderen, jeugd en volwassenen. Zwemvesten en een zwemdiploma zijn verplicht.


Bij Drakenrijk is eigen eten ook toegestaan, met uitzondering van barbecues. Drakenrijk verzorgt ook graag jouw kinderfeestje of schoolreisje. Kijk voor mogelijkheden of kijk op www.billybird.nl/drakenrijk

Familiedagen en bedrijfsfeestjes zijn op dit moment helaas door de coronamaatregelen niet mogelijk. Voor de actuele coronamaatregelen van BillyBird kijk je op www.billybird.nl/corona-maatregelen-billybird/ 
Lees verder

Contact en locatie

Drakenrijk 1
5953 TP
REUVER

Wanneer zijn we geopend

Wo: 10:00 - 18:00 uur,
vr-zo: 10:00 - 18:00 uur,
Toelichting: Drakenrijk is van mei tot en met augustus geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. De receptie met entree is open tot 16.00 uur. Bij mooi weer is Drakenrijk ook op andere dagen geopend. De actuele openingstijden worden altijd via de Facebookpagina van Drakenrijk en de website www.billybird.nl/drakenrijk/ gecommuniceerd.