icon/category/eten&drinken

Brasserie/Lunchroom

Brasserie D'oude Markt

Midden in het centrum van Weert, op de Markt, ligt Brasserie d'Oude Markt. Pal tegenover de monumentale Sint Martinuskerk op het sfeervolle plein.
Een marktplein is al eeuwen het centrum van een stad. Daar komen de hoofdwegen b...
Een marktplein is al eeuwen het centrum van een stad. Daar komen de hoofdwegen bij elkaar, daar treffen kooplieden, stedelingen, reizigers, muzikanten en lanterfanten elkaar. Daar wordt nieuws uitgewisseld, handel gedreven, gegeten en gedronken.

Een marktplein wordt daardoor een smeltkroes van regionale, maar ook nationale culturen. Brasserie D’oude Markt sluit prima aan op deze markttraditie: Een goed gesprek, goed drinken en van allerlei te eten, dat hoort erbij.
Tijdens lunch of diner kunt u bij ons kiezen uit een grote diversiteit aan heerlijke gerechten. Ook hebben wij een aantal tapas gerechten op de kaart staan. Lekker op ons grote terras als borrelhap of maaltijd. Het is goed toeven onder onze overkapping of onder de parasols.

Niet zo’n grote trek? Veel van onze maaltijden zijn in grote of kleine portie te bestellen. Én voor senioren hebben wij een speciaal menu samengesteld. Liever lekker borrelen? Er is volop keuze voor de grote en de kleine trek.
Heeft u maar weinig tijd? Laat het ons weten; wij zullen proberen hier rekening mee te houden!
Wij zijn de hele dag door geopend
D’oude Markt is dan ook dé plek om te ontmoeten!
Lees verder

Contact en locatie

Markt 21
6001 EJ
WEERT

Wanneer zijn we geopend

Wo 1 november 2017 t/m za 31 maart 2018
ma, di: 11:00 - 21:00 uur,
wo-vr: 11:00 - 22:00 uur,
za: 10:00 - 22:00 uur,
zo: 12:00 - 21:00 uur,
Toelichting: Dit zijn de openingstijden van de keuken. De sluitingstijden van onze zaak kunnen hiervan afwijken en zijn afhankelijk van de drukte.