icon/category/overnachten

Bungalowpark/Vakantiepark

Bungalowpark Limburg : Landal De Lommerbergen

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen kun je volop veilig en onbezorgd genieten midden in de natuur van Limburg. Boek via oranje button.
Het park beschikt over drie restaurants. Buffetrestaurant ‘De Steeds’ biedt een ...
Het park beschikt over drie restaurants. Buffetrestaurant ‘De Steeds’ biedt een gevarieerd 3-gangen keuzebuffet voor groot en klein. Heeft u meer trek in een maaltijd in mediterrane sfeer? Restaurant ‘Il Piazza’ is hiervoor de juiste keus. In restaurant ‘Steaks & Burgers’ geniet u van heerlijke gerechten van de grill. Beleef met elkaar een gezellig en culinair avondje uit, en vergeet niet één van de lekkere toetjes te proberen!

Verder is er een gezellig Grand Café met binnen- en buitenterras waar u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie met uitzicht over ons avontureneiland.
In onze ParkShop vindt u een groot assortiment aan producten, dagelijks vers brood, luxe broodjes en knapperig stokbrood, maar ook groenten en fruit.
In de Park Plaza vindt u onze Gifts & Fashion. In deze leuke winkel vindt u de laatste mode, badmode en leuke hebbedingen.

Dagrecreatie
Het park is momenteel alleen toegankelijk voor bungalowgasten en helaas niet voor dagrecreatie. 

Faciliteiten
Sprookjesgolf
Wie lukt het om een hole-in-one te slaan? Op onze midgetgolfbaan beleeft u dikke pret met het hele gezin. Van jong tot oud, iedereen zal zich vermaken in deze sprookjesachtige omgeving!

Moonlight bowlen

Zin in een sportieve activiteit? Ga dan samen met het hele gezin bowlen op de vernieuwde bowlingbanen. De bijzondere banen met LED verlichting die verschillende animaties op de banen weergeven zijn uniek in Europa en zorgen voor een kleurrijke en spectaculaire beleving. Kies zelf met behulp van een QR-code (iPhone) een gave animatie om te projecteren op de baan, stroop de mouwen op en ga voor die strike!
Prijs bowlingbaan: €30,00 incl. baanprojectie (55 minuten; max. 6 personen per baan). 

Verder kunt u als dag gast gebruik maken van onze
Kinderboerderij met moestuin en vlindertuin
Avontureneiland met grote speeltuin, trekvlot en strand 
Jeu de Boulesbaan

Wij zien u graag bij Landal De Lommerbergen!

Met de Limburg Card profiteer je van een leuke korting, kijk voor meer info op: Limburg card aanbieding


Lees verder

Contact en locatie

Lommerbergen 1
5953 TT
REUVER

Wanneer zijn we geopend

Altijd open.