icon/category/gezin_dagje_uit

Outdoor en Survival

Fun Beach Group Events

Fun Beach Group Events is reeds 20 jaar de organisator van de leukste groepsuitjes in Limburg.
Een familiedag, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje, het gehele jaar door...
Een familiedag, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje, het gehele jaar door is er voor ieder gezelschap een passend programma. De locatie van Fun Beach Event & Leisurepark biedt hiervoor de ultieme
setting. Alle activiteiten van Fun Beach Group Events voldoen uiteraard aan de eisen van de TüV en worden begeleid door professionele instructeurs.

Meer dan 100 activiteiten
Bij Fun Beach Group Events kun je kiezen uit meer dan 100 verschillende activiteiten. Voor ieder is er wat wils, je kunt het zo gek niet bedenken. Maak een spectaculaire vlucht boven het water, meet je kracht tijdens de bungee run, race over het Segway parcours, worstel een stevig partijtje sumo of paddel met 10 personen tegelijk op de Big Sup. Ter land, ter zee en in de lucht, Fun Beach Group Events biedt de meest verrassende activiteiten.

Share a perfect day
Gezamenlijk de heupen losgooien tijdens het salsa dansen, rebels aan de slag met graffiti of stoten uitdelen tijdens een boksclinic met Arnold Vanderlyde. Tijdens de workshops van Fun Beach Group Events moet uiteraard serieus gewerkt worden, maar dan wel samen en in combinatie met een dosis humor en plezier.

Food & Drinks
Je kunt jouw activiteiten bij Fun Beach Group Events perfect combineren met de lekkerste food & drinks. De dag starten met verse Limburgse vlaai, tussendoor een welverdiende break aan het strand met een uitgebreide lunch om uiteindelijk de dag af te sluiten met een heerlijke Beach Barbecue. De ideale combinatie voor een gezellige en geslaagde dag samen.
Lees verder

Contact en locatie

Velkenskamp 1
6097 NN
HEEL
Faciliteiten
Toegankelijk voor gehandicapten
ja

Wanneer zijn we geopend

Altijd open
Toelichting: 365 dagen per jaar geopend, tijden zijn afhankelijk van het programma.