icon/category/eten&drinken

Brasserie/Lunchroom

Gasterij de Stoof

Gasterij de Stoof ligt aan de rand van de stad Weert, omgeven door veel groen en uitkijkend over landerijen.
De nieuwe gasterij maakt deel uit van een woonzorg-complex en is de centrale ple...
De nieuwe gasterij maakt deel uit van een woonzorg-complex en is de centrale plek waar bewoners en buurtgenoten elkaar kunnen ontmoeten. De ligging van de Gasterij is ideaal om ook als buitenstaander je tocht door het groene gebied van Weert te gaan ontdekken.

Gratis parkeren voor de deur, dichtbij het fietsknooppunten netwerk en direct bij de bossen. Gemakkelijker kan haast niet. Koppel dit gemak aan een zeer uitnodigende locatie waar je ongedwongen je kopje koffie met een lekkere punt Weerter vlaai kunt nuttigen en het beeld is compleet. Of wat dacht je van een heerlijke huisgemaakte soep of warme maaltijd. Het is hier allemaal mogelijk tegen vriendelijke tarieven en altijd geserveerd met een lach. Lekker comfortabel binnen genieten of juist heerlijke op het fantastische terras in de prachtige binnentuin bij mooi weer.

Je bent vanuit de Gasterij zó in het centrum van Weert, in het kerkdorp Laar of je trekt naar het natuurgebied het Weerterbos of Grenspark Kempen~Broek. En…direct bij de A2, dus gemakkelijk per auto te bereiken om vervolgens te voet of per fiets verder te ontdekken wat Weert, groenste regio, te bieden heeft.
Lees verder