icon/category/overnachten

Hotel

Hotel restaurant De Spaenjerd

De Spaenjerd is een fiets- en wandelvriendelijk hotel in Belgisch Limburg. Op het terras met zicht op de Maas kun je genieten van een heerlijk kopje koffie en verse vlaai.
Hotel restaurant De Spaenjerd is de ideale halte tijdens je ontdekkingstocht doo...
Hotel restaurant De Spaenjerd is de ideale halte tijdens je ontdekkingstocht door het Maasland met zijn ligging langs de Maas. Ons restaurant presenteert de Belgische keuken en onze brasserie straalt een familiale, bourgondische sfeer uit. Op het terras met zicht op de Maas kun je genieten van een heerlijk kopje koffie en verse vlaai. Voor de bierliefhebbers hebben we een uitzonderlijk heerlijke Leffe Blond, getapt zonder toevoeging van koolzuur en daardoor extra zacht en smakelijk.

Hotel De Spaenjerd heeft 16 mooie en royale tweepersoons kamers. Deze zijn natuurlijk ook te boeken als eenpersoons kamer. Sommige zijn ruim genoeg om een derde bed bij te plaatsen. Ook zijn er kamers met onbelemmerd zicht op de Maas. De ruime parking rondom het hotel en de overdekte fietsenstalling is gratis.

Restaurant – brasserie De Spaenjerd heeft de afgelopen tien jaar een mooie reputatie opgebouwd. Herkenbare gerechten, zowel voor de kleine als grote honger. Natuurlijk serveren we graag heerlijke seizoensgerechten en streekproducten. Waar we vooral trots op zijn is dat we kwalitatieve producten aanbieden voor zachte prijzen. Onze brunch op zondag van € 13,50 per persoon is altijd gezellig en zeer de moeite waard.

Ons halfpension-menu is een echte aanrader. Elke dag bieden we een 3-gangenmenu aan met een soep, hoofdgerecht en een dessert.

Ook bieden we diverse arrangementen aan, zoals een fiets-, gastronomisch- of een Cupido- arrangement. Gasten met een glütenallergie kunnen bij ons genieten van een 'Zorgeloos glütenvrij arrangement. Al onze arrangementen worden dan aangepast met een
glütenvrij ontbijt en 3-gangen menu.

Hotel restaurant De Spaenjerd maakt deel uit van de Maashotels, net als hotel De Maaskant in Maaseik en hotel in wording De Steenberg in Kinrooi.
Lees verder

Contact en locatie

Maasstraat 84
3640
KINROOI

Wanneer zijn we geopend

Toelichting: Openingsuren
brasserie: dagelijks van 09.00 u tot +/- 23.00 uur
keuken: dagelijks van 11.30 u tot 21.30 u (laatste bestelling om 21.00 uur)
Inchecken hotel: tussen 14.00 en 19.00 uur, tenzij anders afgesproken.
Uitchecken hotel: tussen 10 en 11 u (na ontbijt).