icon/category/eten&drinken

Restaurant

Kasteeltje Hattem

Verscholen in het groen van het Roermondse stadspark ligt kasteeltje Hattem, het kleinste kasteeltje van Nederland.
De huidige vorm van het kasteeltje dateert uit 1718. Het huis heette toen Horst ...
De huidige vorm van het kasteeltje dateert uit 1718. Het huis heette toen Horst te Roerbosch en is gebouwd voor de familie Holthausen.
In het kasteel bevindt zich tegenwoordig een stijlvol restaurant voor lunch en diner, met hoge ramen rondom, zwarte blinds en twee koetslantaarns aan het hoge plafond. Bij mooi weer is het genieten op de omliggende terrassen.

Op de menukaart staan verfijnde en verrassende gerechten uit de Franse keuken met een mediterrane inslag. Bijvoorbeeld een heerlijk hoofdgerecht met kreeft, coquilles, langoustines en gamba met een saus Bearnaise. Of een vleesgerecht met een combinatie kalfshaas, krokante zwezerik, kalfssukade en een heerlijke truffelsaus.

De eigentijds ingerichte proeverij biedt de gelegenheid om in een ongedwongen atmosfeer gezellig te lunchen van de kleine kaart met heerlijke sandwiches, soepen en salades of gewoon genieten van een Illy koffie, wijntje of aperitief.

De voormalige koetshuizen zijn omgebouwd tot 8 luxe hotelsuites. Voorzien van alle gemakken en een ruime badkamer met bubbelbad. Tevens biedt het kasteeltje vele mogelijkheden voor zakelijke en feestelijke aangelegenheden.

In de omgeving van Roermond kunt u heerlijk wandelen (stadswandeling of natuurgebied), fietsen, golfen bij Herkenbosch, zeilen op de Maasplassen, tennissen, maar natuurlijk ook lekker shopping in het Oulet Shopping Centre of het nieuwe retailpark.

De combinatie van een eeuwenoud pand, een eigentijdse inrichting, de gezelligheid en hoge service maakt het dat ook u zich direct thuis zult voelen, kortom Puur genieten!
Lunch maandag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur Diner maandag t/m zaterdag vanaf 18.00 uur Zondag na het ontbijt gesloten.


Lees verder

Contact en locatie

Maastrichterweg 25
6041 NZ
ROERMOND

Wanneer zijn we geopend

ma-za: 18:00 - 00:00 uur
zo: gesloten