icon/category/kind_dagje_uit

Speeltuin

Kinderpretland

Kinderpretland is al ruim 19 jaar 'de speeltuin' van Zuid-Nederland, voor elk weertype! De binnenspeeltuin is 2000 m2 groot en de buitenspeeltuin maar liefst 10.000 m2. En dat alles voor maar een entreeprijs.
Kinderpretland ligt in recreatiegebied de IJzeren Man; Een bezoek aan Kinderpret...
Kinderpretland ligt in recreatiegebied de IJzeren Man; Een bezoek aan Kinderpretland is natuurlijk makkelijk te combineren met een bezoekje aan de Kinderboerderij, het Natuur- en Milieucentrum, het zwembad of een van de andere bedrijven/instellingen in het recreatiegebied de Ijzeren Man.

Kinderpretland beschikt binnen over een van de grootste speelstructuren van Nederland, met maar liefst 4 etages waanzinnig speelplezier. Tevens is bij droog weer het buitengedeelte geopend. Hier kunnen de kinderen zich naar hartelust uitleven op een van de speeltoestellen of een zandkasteel bouwen aan het strandje van de speelvijver.

Alle speeltoestellen van Kinderpretland voldoen aan de Europese norm en zijn dus uitermate veilig. Als begeleider kunt u dus lekker ontspannen op ons terras plaatsnemen en genieten van een hapje en een drankje, maar u mag natuurlijk ook gewoon meespelen!
Lees verder

Contact and location

Geurtsvenweg 2a
6006 SN
WEERT
Faciliteiten
Café
Ja

When are we open

Wo: 13:00 - 19:00 uur,
vr: 13:00 - 19:00 uur,
za, zo: 10:00 - 19:00 uur.