icon/category/overnachten

Vakantiehuis/Chalet

Logies Taverne

Geniet van de privacy van het vrijstaand gastenverblijf met eigen terras, gratis wifi, parkeermogelijkheid voor of achter gesloten deuren op priveterrein. In de zomer kunt u gebruikmaken van het buitenzwembad.
Logies Taverne bevindt zich in het landelijk gelegen dorp Kelpen-Oler op enkele ...
Logies Taverne bevindt zich in het landelijk gelegen dorp Kelpen-Oler op enkele kilometers tussen de steden Weert, Roermond (Designer Outlet/Maasplassen) en het 'witte' stadje Thorn. Door de diversiteit in Midden-Limburg zijn er veel mogelijkheden om te ontspannen of actief bezig te zijn. Er zijn fiets- en wandelknooppuntroutes die door diverse natuurgebieden gaan. De omliggende steden lenen zich goed om te gaan winkelen of voor een museumbezoek. België en Duitsland liggen op een steenworp afstand.

Logies Taverne biedt haar gasten in zomer en winter een prettig en comfortabel verblijf; een prima vervanging voor een hotel. Geniet van de privacy van het vrijstaand gastenverblijf met eigen ingang, gratis WiFi en parkeermogelijkheid voor of achter gesloten deuren op privéterrein. In de zomer kunt u gebruik maken van het buitenzwembad. Tijdens uw verblijf zijn geen andere gasten aanwezig. Logies Taverne biedt logies aan een tot vier personen en is het gehele jaar geopend.

Basisbehoeften zoals gebruik van handdoeken, linnengoed e.d. zijn inbegrepen, evenals schoonmaakkosten en toeristenbelasting. Op basis van logies. Optioneel is ontbijt mogelijk.

Logies Taverne wenst u een prettig verblijf en verwelkomt u graag. 
Lees verder

Contact en locatie

Grathemerweg 29
6037 RN
KELPEN-OLER

Wanneer zijn we geopend

Altijd open