icon/category/overnachten

Camping

Mini Camping de Peelfluiter

Camping de Peelfluiter ligt in een rustig gebied dichtbij de Groote Peel. Waar u gastvrij wordt ontvangen. In een omgeving waar je kan wandelen, fietsen en genieten van de rust.
Jack en Corrie Scheres beheren samen Mini Camping de Peelfluiter. De Camping lig...
Jack en Corrie Scheres beheren samen Mini Camping de Peelfluiter. De Camping ligt dicht bij het nationaal natuurpark de Groote peel. De camping is voorzien van ruime plaatsen. Voorzien van 10 amp. stroom en afvoer. Op diverse plaatsen zijn tappunten voor water. Er is voldoende parkeergelegenheid en gratis WIFI. Een gezellig terras met bijliggende Jeu de Boulesbaan. Een mooie ontspanningsruimte met TV. Hier kan men genieten van de rust.

In de omgeving zijn veel wandel en fietsroutes. En er liggen verschillende musea, kastelen en molens. Ook zijn er zwembaden en subtropische paradijzen te vinden. Visvijvers en forellenvijvers liggen ook in de buurt. (Denk aan de visvergunning). Gezellige terrasjes en eetgelegenheden. Diverse parken o.a. Toverland, Aardbeienland, Kasteeltuinen. Voor iedereen is er wat te beleven in de buurt.

Zeker een keer de moeite waard om naar deze Camping te komen.
Lees verder

Contact en locatie

Visvijversweg 6
6035 SM
OSPEL

Wanneer zijn we geopend

Toelichting: De Camping is geopend van 1 april tot en met 15 oktober.