icon/functioneel/groepen

Congres- en vergaderaccommodatie

Munttheater

Het Munttheater is een gezellig en intiem theater in het hart van Weert; een ontmoetingsplaats voor bedrijven en particulieren.
We zijn gewend grote groepen mensen te ontvangen, en gastvrijheid staat bij ons ...
We zijn gewend grote groepen mensen te ontvangen, en gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Voeg daar de technische mogelijkheden die het theater u biedt aan toe en uw evenement wordt gegarandeerd een succes. Onze speerpunten: advies op maat, professionaliteit en gezelligheid.

Zakelijk ontmoeten: Heeft u hart voor de zaak en voor cultuur? Combineer zakendoen en cultuur in de intieme sfeer van het Munttheater. Wij organiseren in overleg met u uw evenement, congres, presentatie, personeelsbijeenkomst of receptie geheel op maat.
Feestelijk beleven: Heeft u iets te vieren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met Hostellerie Munten verzorgt het Munttheater al uw feestelijke arrangementen;  van een diner op het toneel tot een bruiloftsfeest in de foyer.
Wij heten u van harte welkom in het gezelligste theater van Limburg.

 Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat kunt u contact opnemen met Yvonne Nies of Hanneke Schreurs via: 0495-513575 of zakelijk@munttheater.nl

Lees verder

Contact and location

Collegeplein 3
6001 HN
WEERT
Faciliteiten
Lid VVV
ja