icon/category/eten&drinken

Brasserie/Lunchroom

Buitenterras

Oetsjpanning De Meuleberg

Oetsjpanning De Meuleberg Coronaproof genieten van een hapje en een drankje en volgens de RIVM richtlijnen.

Tegenover de Prins Bernhardmolen in het heuvelachtige landschap van midden Limbu...

Tegenover de Prins Bernhardmolen in het heuvelachtige landschap van midden Limburg runnen wij ( broer en zus ) Bas en Karin van Bommel Oetsjpanning 'de Meuleberg' een restaurant met een mooi terras.

Genieten van heerlijke streekproducten uit eigen keuken. We proberen onze grondstoffen zoveel mogelijk te kopen bij onze eigen boeren uit de streek en zijn dus altijd vers en seizoensgebonden. Deze gerechten smaken heerlijk bij een vers getapt Gulpener biertje.
De Gulpener Bierbrouwerij: een bewuste keuze voor duurzaamheid, smaak en topkwaliteit. In juni 2001 publiceerden de bierbrouwerij een Ambitiestatement "Verbond met de Natuur". Daarin geven zij als werknemers van de Gulpener Bierbrouwerij aan dat duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen een leidend beginsel is voor het handelen van de brouwerij met als doelstelling de lekkerste bieren te brouwen.

Bas bakt de lekkerste vlaaien in eigen keuken. Deze zijn al of niet voorzien van een toef slagroom en smaken heerlijk bij een kop koffie of cappuccino.
Koffie met vlaai zijn in ons restaurant altijd vers. Van appelvlaai tot spaanse vlaai, puddingkruimel, aardbeien, kruisbessen, appelcitroen, pruimenvlaai met slagroom en schuim, je kan het zo gek niet bedenken of Bas bakt 't !

Nieuw is ons Italiaans schepijs, waarvan we ook heerlijke coupes serveren op het terras, maar ook voor een bolletje ijs op een hoorntje of in een bakje!

Ook als start of eindpunt van uw wandeling, toer- of fietstocht kunt u aan ons denken. We liggen aan knooppunt 67 van het fietsknopen netwerk. Een wandeltocht is ook makkelijk te maken met behulp van de wandelknopen, een overzichtsbord biedt u vele mogelijkheden om zelf u route samen te stellen. U vindt dit bord uiteraard bij ons.

Lees verder

Contact en locatie

Waterschei 71
6074 ES
MELICK

Wanneer zijn we geopend

Di, wo: 11:00 - 18:00 uur,
vr: 11:00 - 18:00 uur,
za: 11:00 - 20:00 uur,
zo: 10:00 - 20:00 uur.