icon/category/overnachten

Vakantiehuis/Chalet

Op Kapittelsbos

Jackie & Simon ontvangen u graag in het vrijstaand vakantiehuis van cultuurboerderij Kapittelsbos in Grathem/Leudal, vlak (!) stukje Limburg tussen Belgie en Duitsland. U bent het hele jaar door welkom in ons vrijstaand houten buitenhuis naar eigen ontwerp.
Het vakantiehuisje is geschikt voor vier volwassenen met eventueel een baby. Het...
Het vakantiehuisje is geschikt voor vier volwassenen met eventueel een baby. Het is voorzien van twee slaapkamers, badkamer en compleet ingerichte keuken. Smaakvolle eenvoud, met een vleugje hightech (flatscreen/wifi). Er is overal vloerverwarming en u kunt lekker de houtkachel aanmaken. U mag gratis onze houtvoorraad aanspreken. Vanuit de woonkamer met glazen pui en openslaande tuindeuren, heeft u uitzicht op onze ezel- en geitenwei. U heeft een eigen terras met een buitenkachel en vuurkorf. De BBQ staat klaar. U kunt gebruik maken van de natuurlijke zwemvijver naast het huisje.
Naast ons luxe houten vakantiehuis, kunnen we - een gedeelte van het jaar - ook nog onze ecolodge aanbieden aan twee personen. De ecolodge ligt helemaal vrij in onze landschapstuin van anderhalve hectare. Geen tv, geen wifi, wel een Zwitserse tegelkachel binnen, en een vuurkorf en BBQ buiten. Verder heeft u de basis-faciliteiten bij de hand: keukentje, douche/toilet, boxspring-bed, loungebank. Eenvoud en rust, in de hangmat of op het eigen terrasje met vrij uitzicht door de openslaande tuindeuren (met horren!). De landschapstuin wordt omarmd door twee beken, die de natuurlijke grens vormen tussen het groene landelijke Leudal en het waterrijke Maasgouw. Bevers en ijsvogels spotten? Dan bent u hier aan het goede adres. Geniet het hele jaar door van de rust en de natuur van het Midden-Limburgse platteland en verken het groene achterland en de Maaswateren. De fiets- en wandelknooppunten-routes grenzen pal aan onze vakantiehuisjes. Fietsen mag u van ons lenen, mocht u die niet mee kunnen nemen.

    


Lees verder

Contact en locatie

Bosstraat 3
6096 AM
GRATHEM

Wanneer zijn we geopend

Altijd open