icon/category/eten&drinken

Restaurant

Restaurant Venlo/Roermond e.o.: ABC-Restaurant

FEC Sevenum, oftewel Fun Entertainment Center ligt in de directe omgeving van Venlo/Roermond en is de plek waar je terecht kan voor een enorme dosis plezier. De allerkleinste of grootste durfallen en lekkerbekken worden hier verrast en in de watten gelegd.
Dineren bij ABC is meer dan eten alleen, het is een ware beleving! Want wanneer ...
Dineren bij ABC is meer dan eten alleen, het is een ware beleving! Want wanneer je hier binnenwandelt waan je jezelf direct op vakantie. Alsof je door een gezellig dorpje struint en met jouw familie of vrienden twijfelt waar te gaan eten. Met als enige verschil; je hoeft hier helemaal niet te kiezen! Jullie worden door het vriendelijke personeel naar een tafeltje begeleidt in één van de sfeervolle restaurants vanwaar uit jullie culinaire avontuur gaat beginnen.

Er zijn elf restaurants met ieder een eigen specialiteit, sfeer en keur aan heerlijke gerechten. Laat jezelf twee of drie uur culinair verwennen door de gepassioneerde koks van de gevarieerde restaurants. Ook alle niet-alcoholische drankjes zijn hierbij inbegrepen!

Wie van eten houdt, houdt van ABC!
Je kunt uit honderden gerechten kiezen in de volgende restaurants:

- Daily Fresh Fish
- Fine Italian Food
- Steak House
- Pancakes & Waffles
- Salad bar
- Soup & Breads
- Sushi bar
- Bakery & Ice cream
- Chinese & Wok
- Mexican
- Dinner Fast Food

Ook kinderen kunnen bij ABC helemaal zichzelf zijn. Lekker eten waar ze zin in hebben en naast een uitgebreid dessertbuffet hebben ze zelfs een heus snoepbuffet voor de zoetekauwtjes! Ook is er een gezellige binnenspeeltuin en een gave voetbalkooi. Blije kinderen, blije ouders, blije herinneringen!

ABC heeft voor gasten met een gluten- en lactosevrij dieet een aparte menukaart. Ook de vegetarische gasten krijgen een speciale menukaart waarop een assortiment van vegetarische lekkernijen wordt aangeboden. Alle vegetarische gerechten hebben bij ABC een speciaal logo waardoor het niet mis kan gaan. Ook wanneer je op dieet bent kun je hier met een gerust hart naartoe, je kunt zelf kiezen welk gerecht en welke portie je neemt! 
Lees verder

Contact and location

Middenpeelweg 7
5975 MZ
SEVENUM

When are we open

Wo-zo: 16:30 - 22:00 uur,
Toelichting: Kijk op www.abcrestaurants.com voor actuele openingstijden.