VVV vestiging

VVV Thorn

I.v.m. de aangescherpte maatregelen van het RIVM is de VVV-winkel tot 9 februari gesloten. Bestellingen voor cadeaukaarten, wandel- en fietskaarten en souvenirs kunnen geplaatst worden in onze webshop www.webshopvvvmiddenlimburg.nl.

Bij VVV Thorn vind je een uitgebreid aanbod aan wandel- en fietsroutes, waterkaa...

Bij VVV Thorn vind je een uitgebreid aanbod aan wandel- en fietsroutes, waterkaarten, stads- en dorpswandelingen en ander toeristisch informatiemateriaal.

Bij de VVV Thorn  zijn ernaast deze producten ook te koop: streekproductenmandjes, biologische wijn van het wijngoed Kessthor, wijn van het Wijngoed Thorn, Limburgs Maaswater, visvergunningen voor de Maas-, Maasplassen en Lateraal kanaal, visvergunning van hengelsportvereniging Het Alfje, lokale/regionale boeken/souvenirs .
Cadeaukaarten
Verkoop van de landelijk besteedbare cadeaubonnen:
- VVV cadeaukaart;
- Podium Cadeaukaart;
- Nationale Bioscoopbon;
- Bol.com bon;
- Nationale Boekenbon;
- Bongo bon;
- VVV Lekkerweg Card
- VVV Dinercard.

KunstPodium Maasgouw

Visit Noord en Midden Limburg biedt kunstenaars uit de gemeente Maasgouw een podium. VVV vindt dat kunst onderdeel moet zijn van het dagelijks leven; thuis, op de werkplek en in de openbare ruimte.
De bezoeker kan de tentoongestelde kunst bij de VVV Thorn kopen en dit als herinnering mee naar huis te nemen.
De expositie wisselt een aantal malen per jaar.
Woont u als kunstenaar in de gemeente Maasgouw of heeft u een binding met de gemeente Maasgouw en bent u geinteresseerd om deel te nemen aan het Kunstpodium Maasgouw? Neem dan contact op met VVV Thorn, Carla Daniëls via 0475-561085 of mail naar thorn@visitnoordenmiddenlimburg.nl.

Lees verder