icon/category/overnachten

Camping

Wega Natuurkampeerterrein Weert

Van harte welkom op ons prachtig in het groen gelegen kampeerterrein te Weert, met een ongekende combinatie van rust en activiteit op loopafstand van zwembad, speeltuin, klimbos en kinderboerderij. het kampeerterrein ligt in het rustig gelegen Grenspark Kempen- Broek. Natuurkampeerterrein Wega in Weert streeft naar een goede gezondheid voor onze kampeerders en ons zelf! Wij hanteren de actuele Corona richtlijnen van de RIVM en HISWA-RECRON.

Coronamaatregelen natuurkampeerterrein Wega Kampeerders met symptomen passend bi...

Coronamaatregelen natuurkampeerterrein Wega
Kampeerders met symptomen passend bij het Coronavirus zoals omschreven door het RIVM, zijn niet welkom om te komen kamperen op ons terrein. Ook kampeerders die tijdens hun verblijf last krijgen van deze symptomen verzoeken wij het terrein direct te verlaten. In de huidige periode zijn bezoekers niet welkom op het terrein en ook vriendjes en vriendinnetjes of kleinkinderen worden verzocht thuis te blijven. Je kunt enkel met je eigen gezin komen kamperen.

  • Hanteer de 1,5 meter regel, bij afwasplek en receptie is de afstand aangegeven middels een symbool van een tent op de vloer.
  • Ons sanitair gebouw is gesloten.
  • Ook de SlechtWeerRuimte WegaLand is gesloten.
  • Onze kampeerders dienen zelfvoorzienend te kamperen van 29 mei 2020 tot 1 juli 2020. Wij ontvangen niet meer dan 1 persoon tegelijk bij de receptie, volg de aanwijzingen.
  • Hoest en nies in de ellenboog, gebruik papieren zakdoekjes
  • De afwas ruimte aan de zijkant van het gebouw mag door 2 afwassers bezet zijn. Je kunt een emmer vullen met heet water (kraan tussen 2de en 3de wasbak) en deze meenemen naar je kampeerplek, je kunt dan hier de afwas doen. Het afvalwater svp alleen legen in de chemisch toilet afvoer zijkant laatste gebouw, bij “Fiets & Meer”.

Natuurkampeerterrein Wega
Rustig en aantrekkelijk gelegen in Grenspark Kempen-Broek. In het afwisselende bos- en weidelandschap vindt u veel fiets- en wandelmogelijkheden. Zwembad, speeltuin, klimbos, kinderboerderij en natuur-mileucentrum op loopafstand. Veel bezienswaardigheden/musea in de omgeving. Het land van Weert....waar Limburg vlak is!
Wega is een gastvrij, sfeervol en ruim opgezet kampeerterrein, het ligt geheel besloten en heeft zeer ruime plaatsen.

Mooi sanitair met kindervoorzieningen en babybadje. Tevens is er een wasmachine, droger en slechtweeraccomodatie met gratis wifi.
Het terrein is bijzonder kindvriendelijk: kampvuurplaats, zandbak, waterpomp, jeu de boules en er is een speelbos.
In het hoogseizoen iedere ochtend verse broodjes.
Tevens zijn er zijn er 3 trekkershutten, een tipitent en huurtenten beschikbaar.

Lees verder
Faciliteiten
Trekkershutten
ja

When are we open

Altijd open
Toelichting: Geopend: 10 april 2020 - 26 oktober 2020.