Overdekt winkelcentrum in Limburg

Wil je graag een dagje gaan shoppen en ben je op zoek naar een overdekt winkelcentrum in Limburg? Op deze pagina vind je alle overdekte winkelcentra in Noord- en Midden-Limburg.

 

Coordinates
 

Overdekt winkelcentrum Limburg

Wil je graag een dagje gaan shoppen en ben je op zoek naar een overdekt winkelcentrum in Limburg? Midden-Limburg is een waar genot voor iedereen die van een dagje winkelen houdt. Op deze pagina vind je alle overdekte winkelcentra in Midden-Limburg. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide overzicht!

Winkelen in Limburg

Uitgebreidere informatie over winkelen in Noord- en Midden-Limburg

Overdekt winkelen in Noord- en Midden-Limburg

Wanneer je overdekt wilt winkelen in Noord- en Midden-Limburg heb je genoeg keuze uit diverse leuke steden. In Weert vind je bijvoorbeeld de Muntpassage, een overdekt winkelcentrum met 45 winkels onder één dak.

In Roermond kun je terecht in het Roercenter. Dit overdekte winkelcentrum ligt in het centrum en is voorzien van een moderne parkeergarage.

Vlakbij het centrum van Roermond ligt het Retailpark Roermond. Het Retailpark in Roermond is een winkelcentrum met diverse grootschalige winkels en horecagelegenheden. Het is 363 dagen per jaar geopend zodat je ook iedere zondag kunt winkelen! Parkeren is gratis bij het Retailpark