Roermond eetgelegenheden

Ben je op zoek naar een eetgelegenheid in Roermond waar je terecht kunt voor een lekker hapje eten met vrienden of familie? Dan ben je bij Visit Noord- en Limburg aan het juiste adres.

 

Je vindt hieronder een overzicht met diverse eetgelegenheden in Roermond. Denk onder andere aan restaurants maar ook aan eetcafés, lunchrooms en gezellige brasserieën

Eten in Roermond

Eetgelegenheid Roermond

Wanneer je gaat eten in de gemeente Roermond dan weet je dat je heerlijk bourgondisch kunt genieten van goede restaurants. Je proeft er diverse streekproducten zoals vlaai, asperges en wijn. Daarnaast vind je er ook andere typische Limburgse producten zoals Limburgse stroop, mosterd en jam. Op vele menukaarten in Roermond kom je verschillende van deze producten tegen.

Maar ook de internationale keuken is uiterst goed vertegenwoordigd in de gemeente Roermond. Ga voor een heerlijk Japans, Chinees, Italiaans, Spaans, Frans of Grieks restaurant. Liever een snelle hap? Kies dan uit een van de vele fastfood restaurants in de omgeving. 

Daarnaast vind je in Roermond diverse gezellige pleinen met talloze terrasjes of lekkere restaurants aan het water. Onder het genot van een hapje en een heerlijk glas Limburgse wijn geniet je van de prachtige omgeving die Noord- en Midden-Limburg rijk is. 

Heerlijk genieten in Roermond 

In het uitgebreide overzicht hieronder vind je alle eetgelegenheden in Roermond. Klik op een restaurant, lunchroom of eetcafé en ontdek meer informatie over de openingstijden en de locatie of neem alvast een kijkje op de menukaart. Zo weet je zeker dat je een heerlijk hapje gaat eten in Roermond!