Roermond winkelcentrum

Zoek je een winkelcentrum in Roermond? Roermond is de ideale stad voor iedereen die van winkelen houdt! Je vindt er onder andere het overdekte winkelcentrum het Roercenter waar enorm veel leuke winkels zijn.

Maar je kunt ook terecht in het Designer Outlet Roermond, een waar genot voor iedere shopliefhebber met meer dan 200 internationale merken. Bekijk hieronder eenvoudig het overzicht van de vele winkelmogelijkheden die Roermond te bieden heeft.

Overdekt winkelen in Roermond

Overdekt winkelen in Roermond

Het Roercenter is gelegen in het centrum van Roermond. Het is volledig overdekt en voorzien van een parkeergarage zodat je lekker dichtbij de auto kwijt kunt. Je vindt er diverse winkels op het gebied van mode, persoonlijke verzorging, outdoor en interieur. Ook beschikt het Roercenter over een supermarkt zodat je er tegelijkertijd de dagelijkse boodschappen kunt doen. 

Designer Outlet Roermond

Naast een overdekt winkelcentrum vind je in Roermond het Designer Outlet. Het grootste outlet center van de Benelux en Duitsland met meer dan 200 merken. Je kunt er urenlang winkelen en komt onder andere merken tegen zoals Nike, Diesel, Ralph Lauren, Karl Lagerfeld, Levi’s, Calvin klein en nog veel meer!

 

 

Winkelen in de binnenstad van Roermond

De binnenstad van Roermond heeft een divers aanbod kledingwinkels en verschillende andere winkels. Ook de binnenstad is, net als het Roercenter en het Designer Outlet, iedere zondag geopend! Je kunt hier tevens terecht voor een heerlijk hapje en een drankje op een van de vele gezellige terrasjes.

Bereikbaarheid Roermond

Naast dat je eenvoudig met de auto naar Roermond kunt gaan voor een dagje winkelen is deze stad ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het treinstation in Roermond sta je binnen 5 minuten in het centrum en binnen 15 minuten in het Designer Outlet. Kom je liever met de bus? Ook hier zijn diverse mogelijkheden voor. Je vindt hier een overzicht met alle snelbus verbindingen naar Roermond.