Kinderen Tover Route Roermond

Tover Route Roermond

De magische Tover Route Roermond

Magie, warmte en licht zijn dé toverwoorden om deze winter in de binnenstad van Roermond het nieuwe sprookje van licht te beleven. Kinderen kunnen met een eigen toverstokje etalageramen aantikken om licht en warmte in de stad te 'toveren'. Er zijn wel 40 van deze 'toverpunten' verspreid in de stad. Je zoekt het eerste lampje in de Lichtjeswinkel (op de plattegrond nummer 1) en kies jouw eigen, magische Tover Route in Roermond.

Iedereen is welkom om te komen toveren in Roermond, 24 uur per dag, dus ook met daglicht, tot en met 31 januari 2021!

Bij de toverpunten houden we ons aan de 1,5 meter afstand en de toegestane groepsgrootte. Is het te druk bij een toverpunt? Dan ga je naar het volgende en kom je op een later moment terug.

 

Tover en maak kans op cadeautjes in Roermond!

Kom jij naar Roermond en wil jij ook de Tover Route doen? Koop dan voor € 2,- bij Theaterhotel de Oranjerie (theaterkassa dagelijks geopend van 12.00-19.00 uur) of op de webshop van Visit Noord- en Midden-Limburg het speciale toverstokje. Bij elk lichtpuntje in de stad past een letter die samen een spreuk vormen. De oplossing kun je hier invullen. Je maakt dan kans op mooie prijzen. Natuurlijk krijg je de plattegrond erbij waarop een aantal van de 'toverpunten' staan. 

Want al was bijna alles anders in 2020, één ding blijft overeind. Toveren kán en toveren mág!