Trekkershut Roermond

Zoek je een trekkershut in Roermond? Ben je bijvoorbeeld op trektocht of wil je gewoon een weekje weg? Bij Visit Noord- en Midden-Limburg vind je volop aanbod. 

Wij hebben een overzicht van diverse trekkershutten en campingplaatsen opgesteld. Hieronder zijn ze allemaal te vinden. Ideaal voor de vakantieganger die van kamperen houdt!

Overnachten in een trekkershut

Voor de vakantieganger die graag van kampeerplek naar kampeerplek trekt zijn er in Roermond en omgeving tal van mogelijkheden om te overnachten. Trekkershutten zijn mooie houten blokhutten. Meestal bieden deze plaats aan 4 personen. Je vindt ze op diverse locaties in Noord- en Midden-Limburg. Soms zijn ze onderdeel van een camping en soms liggen ze op een eigen terrein dat speciaal is aangelegd voor trekkershutten!

Andere overnachtingsmogelijkheden in Roermond

Wil je geen trekkershut in Roermond huren maar ben je op zoek naar een andere mogelijkheid om in de prachtige natuur van Noord- en Midden-Limburg te overnachten? Ook dan ben je hier een aan het juiste adres. 

Reis je met een camper? Dan vindt je in het overzicht diverse speciale camperplaatsen waar je met de camper kunt gaan staan en overnachten. Maar ook op campings is er plek voor een camper of een auto met eigen caravan. En ben je op trektocht? Dan is het zelfs mogelijk om je camper voor één of zelfs meerdere nachten bij enkele hotels te parkeren. Zo kun je de volgende dag weer lekker snel op pad maar heb je toch een slaapplek voor de nacht gevonden!

Fiets- en wandelroutes in Roermond en omgeving

Overnacht je enkele dagen in een trekkershut in Roermond en ben je nog op zoek naar een leuke activiteit in de omgeving? Wat dacht je van een van de vele mooie wandel- of fietsroutes. De prachtige natuur van Noord- en Midden-Limburg heeft genoeg moois te bieden. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Plan eenvoudig je wandelroute via onze digitale wandelrouteplanner of plan hier snel en gemakkelijk je fietsroute